vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Hiihtokeskusmökit

Hiihtokeskusmökit ovat mökkejä, jotka sijaitsevat aivan laskettelurinteiden vierellä. Niiden vuokraus on tullut yhä suositummaksi ja suositummaksi. Nykyään kun lähdetään laskettelemaan tai lumilautailemaan niin halutaan asua siinä aivan rinteiden välittömässä läheisyydessä, jotta välimatkoihin ei kulu turhaa aikaa. Hiihtokeskusmökit ovat usein hyvin tilavia ja hyvin varusteltuja. Niissä on saunat ja hienot suihkutilat sekä kaikki elektroniset laitteet ja kuivauskaapit talviurheiluvarusteille. Ihmiset toivovat mökiltään myös yleensä takkaa, sillä takkatulen loimussa istuskelu koetaan tärkeäksi osaksi hiihtokeskuslomaa. Hiihtokeskusmökkeihin pystyy myös usein majoittumaan isompikin porukka. Porukoiden laskettelureissut ovat tulleet hyvin yleisiksi. Välillä myös kaksi eri lapsiperhettä haluavat majoittua samaan mökkiin ja näin he saavat kustannukset jaettua keskenään.

Hiihtokeskusmökkejä on lähes jokaisessa hiihtokeskuksessa vuokrattavana. Kannattaa miettiä mitä hiihtokeskukseltaan toivoo ja missä päin Suomea sen toivoo sijaitsevan, jotta välimatka kotoa vuokramökille sujuu näppärästi. Kannattaa tutustua huolellisesti hiihtokeskuksen palveluihin ja varmistaa, että siellä on tarjolla kaikki se mitä toivoo. Aloittelijalle ovat tärkeimpiä loivat ja pienet rinteet ja aktiiviharrastajalle puolestaan se, että rinteet ovat tarpeeksi haastavia. Jos on liikkeellä muulla kuin omalla autolla, niin luonnollisesti tulee ottaa huomioon, että kulkuyhteydet hiihtokeskukseen ovat hyvät.

Mökkejä on vuokrattavissa muun muassa seuraavissa Suomen suosituissa hiihtokeskuksissa: Levillä, Rukalla, Tahkolla, Himoksella ja Vuokatissa. Mikäli mielii vuokrata hiihtokeskusmökin jonain sesonkiajankohtana kuten jouluna, uutena vuotena, koulujen hiihtolomaviikoilla tai pääsiäisenä, niin kannattaa olla liikkeellä ajoissa. Parhaat mökit viedään nimittäin käsistä. Erityisesti luksushiihtokeskusmökkien kysyntä on ollut suuressa nousussa viime vuosina. Kun tekee mökkivarauksen tarpeeksi ajoissa, niin varmistaa sen, että saa haluamansa mökin haluamanaan ajankohtana.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: