vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Mökki Rukalta – Rukan Vuokramökit

Ruka on Suomen suosituin hiihtokeskus, joka tarjoaa upeita mahdollisuuksia lomanviettoon niin talvella kuin kesälläkin. Erityisesti talvikaudella Rukan monipuoliset rinteet ja hiihtomaastot houkuttelevat talviurheilijoita. Ehdottomasti suosituin tapa majoittua Rukalle, on vuokrata sieltä mökki. Rukalla on laaja valikoima vuokrattavia mökkejä ja kun otetaan mukaan koko Kuusamon mökkitarjonta, on valikoimaa paljon. Rukalla on paljon vuokramökkejä rinteiden välittömässä läheisyydessä, mutta on myös suosittua vuokrata mökki jostain hieman syrjemmästä kauniin luonnon keskeltä ja kulkea Rukalle talviurheilemaan autolla. Rukalla on myös todella kattava Skibussi -palvelu, jolla pääsee kulkemaan usean Kuusamon mökkikylän sekä Rukan välimatkan. Kuusamo on niin upea luontokaupunki, että siellä voi asua missäpäin hyvänsa ja aina maisemat ovat upeat ja luonnolliset.

Ruka on loistava koko perheen hiihtokeskus ja erityisesti lapset on otettu siellä hyvin huomioon. Vuosselissa on ihana Rosa & Rudolf –lastenmaa, jossa aloittelevien lastenkin on mukava lasketella. Rukalla on upeiden rinteiden lisäksi paljon laavuja ja pikkupurtavapaikkoja, joissa on mukava nauttia kuppi höyryävää kaakaota ulkoilupäivän lomassa. Lisäksi rukalla voi harrastaa monia muitakin talviaktiviteetteja kuten moottorikelkkasafareita tai koiravaljakkoajeluita. Useiden vuokramökkien aivan vierustalla kulkee upeita murtomaahiihtoreittejä, joten suoraan mökin portailta voi lähteä hiihtämään.

Kesäkaudellakin Rukalla on paljon tekemistä. Kuusamossa on hyvät kalastusmahdollisuudet ja mikä olisikaan mukavampaa kuin paistaa mökillä itse pyydystämiänsä kaloja. Useilla vuokramökeillä on oma vene, jota saa lomaviikkonsa ajan käyttää. Kuusamossa on myös paljon kauniita jokireittejä, joissa on mukava meloa kanootilla upeissa maisemissa. Siellä järjestetään myös valmiita kanoottiretkiä, jos ei omin päin tahdo lähteä melomaan. Siellä on myös vuolaita koskia, joihin rohkeimmat voivat mennä kokeilemaan koskenlaskua. Kesällä usein tahdotaan vuokrata mökki, joka sijaitsee järven tai joen rannalla ja jossa on oma ranta ja rantasauna. Talvella mökin sijainnilla veden välittömässä läheisyydessä ei tunnu olevan merkitystä.

 Katso Rukan vuokramökit täältä

Leave a Comment

Previous post:

Next post: