vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Vuokramökki Tahkolta

Tahko on loistava paikka vuokrata mökki ja harrastaa talviurheilua. Tahko sijaitsee melko lähellä Etelä-Suomea Kuopion liepeillä, mutta kuitenkin sellaisen matkan päässä, että siellä riittää vaihtelevaa maastoa niin lasketteluun kuin murtomaahiihtoonkin. Tahkon rinteet sopivat sekä laskettelun aloittelijoille että aktiiviharrastajille. Snoukkailijoille Tahkolla on oma hissi, pipe ja street. Vuokramökki Tahkolta on upeiden laskettelu ja lumilautailumahdollisuuksien lisäksi tarjolla paljon muitakin vauhdikkaita aktiviteetteja. Tarjolla on villieläinsafareita, köysiaktiviteetteja sekä leijasurffausta. Tahkolta alkaa upeat moottorikelkkareitit, jotka ulottuvat Lappiin saakka. Mikä olisikaan mieluisampaa kuin osallistua muutaman vuorokauden kestävälle lumiseikkailulle?

Tahkolla on tarjolla paljon vuokramökkejä.

Mökkejä on tarjolla varusteluiltaan hyvin erilaisia. On yksinkertaisia mökkejä kuin myös upeita luksushuviloita kaikilla varusteilla. Vuokramökit sijaitsevat joko laskettelurinteiden välittömässä läheisyydessä tai sitten hieman kauempana hyvien murtomaahiihto- tai moottorikelkkareittien varsilla. Varsinkin talvikausi on Tahkolla mökkeilysesonkia, varsinkin koulujen hiihtolomaviikot, joulu ja uusivuosi sekä pääsiäinen. Mikäli mielii vuokrata mökin Tahkolta näinä aikoina, niin kannattaa tehdä varaus ajoissa.

Tahkolla on myös uusi upea Tahko Spa-kylpylä, joka tarjoaa ihanaa vastapainoa ulkoilupäivälle. Tahko Spassa on paljon erilaisia altaita ja saunoja ja sieltä on mahdollisuus saada kauneushoitoja. Spassa on myös kappeli, jonne voi mennä rauhassa hiljentymään. After Ski on talvella Tahkolla erittäin vilkasta ja ravintoloissa järjestään kaikenlaista hauskaa ohjelmaa ja juhlinta jatkuu aamuyöhön saakka.

Tahkolta voi myös vuokrata mökin keväällä, kesällä tai syksyllä. Tällöin Tahkon upeat ulkoilumaastot tarjoavat paljon tekemistä erityisesti lapsiperheille. Tahkolla voi nauttia aurinkoisista päivistä vaikkapa patikoiden, kalastaen, veneillen, ratsastaen tai meloen. Kesäsesonkina Tahkolta löytyy varmasti mökki jokaiseen makuun.

Katso kaikki Tahkon vuokramökit täältä

Leave a Comment

Previous post:

Next post: