vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Vuokraa mökki Lapista

”Lapin luonto luo outoa taikaa, se on kaunis ja koskematon. Sinne tunturiin mieli jo haikaa…” …näin ajattelee moni suomalainen, joka on menettänyt sydämensä Lapille. Lappi on Suomen kauneinta aluetta, jossa saa olla todella lähellä luontoa. Se on kuin palaisi juurilleen, sinne luonnon keskelle. Yhä useampi etelä-suomalainen tahtoo nykyään viettää talvilomansa tai pääsiäislomansa Lapissa, sen sijaat että lähdettäisiin lentomatkalle etelään. Lappi tarjoaa matkailijoille niin paljon. Vanhemmat haluavat myös opettaa kaupunkilaislapsilleen Suomen luonnon ainutlaatuisuutta ja perinteistä hiihtokulttuuria ja se onnistuu parhaiten Lapissa.

Lapista ei kuitenkaan yleensä osteta omaa mökkiä, koska siellä käydään vaan kerran vuodessa. Näin ollen sieltä tahdotaan vuokrata mökki. Sillä tavalla pääsee olemaan oman itsensä herra ja asumaan mahdollisimman lähellä luontoa.

Talvella Lapissa on lunta ja pakkasta, mikä nykyään on yhä harvinaisempaa etelä-Suomessa. Niinpä useat lapsiperheet pakkaavat sukset autonsa katolle ja lähtevät ajamaan Pohjois-Suomeen tai sitten he hyppäävät auton kanssa autojunaan, joka kuljettaa heidän näppärästi perille Lappiin. Lapista tahdotaan vuokrata yleensä hyvin varusteltu mökki, joka sijaitsee lähellä jotain hiihtokeskusta tai ainakin hyvien kulkuyhteyksien päässä hiihtokeskuksesta. Varsinkin näin tehdään jos perhe harrastaa laskettelua tai lumilautailua. Mikäli perhe tahtoo harrastaa ainoastaan murtomaahiihtoa, niin mökin sijainnilla ei ole niin suurta merkitystä. Eniten merkitsee se, että hyvät hiihtoladut ovat lähellä vuokramökkiä.

Lapissa on todella laaja vuokramökkitarjonta ja sieltä löytyy lomamökkejä jokaiseen tarpeeseen. On pieniä pariskunnalle sopivia mökkejä, on lapsiystävällisiä perhemökkejä kuin myös suurelle seurueelle soveltuvia isoja mökkejä. Luksusmökkien kysyntä Lapista on myös kovassa nousussa, sillä matkailijoiden vaatimustaso on noussut siitä, mitä se oli vielä muutama suosi sitten. Hiihtokeskusmökit ovat myös kysyttyjä. Erityisesti sesonkiaikoina eli joulun ja uudenvuoden aikaan, hiihtolomaviikoilla sekä pääsiäisenä Lapin mökkien kysyntä on kovaa. Silloin kannattaa tehdä lomamökkivaraus ajoissa. Toinen kausi, jolloin lapin mökkivuokrauksessa on selvä nousu, on syksyllä ruska-aika. Silloin yhä useammat reissaavat Lappiin kauniin luonnon perässä. Missä muualla ruska näyttäytyisikään yhtä kauniina kuin Lapissa?

Katso Lomarenkaan lapin vuokramökit täältä

Leave a Comment

Previous post:

Next post: