vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Lomarenkaan vuokramökit

Lomarengas on suomen kattavin ja luotettavin mökkipalvelu. Lomarenkaalla on satoja vuokramökkejä mökkejä ympäri vuoden ja ne pystyy varaamaan kätevästi internetistä. Sieltä näkee myös suoraan mökin reaaliaikaisen varaustilanteen, joten turhia kyselyjä ei tarvitse tehdä ja omaa aikaa säästyy. Lomarenkaalla on myös internetissä kätevä lomaportaali, jossa tarjolla on paljon muutakin Suomen matkailuun liittyvää tietoa. Esimerkiksi autokiertomatka Suomessa tai maatilamatkailuvaihtoehtoja.

Lomarenkaan vuokrausjärjestelmän käyttö on helppoa

Lomarenkaan mökkivuokraus on todella helppoa. Vuokramökit on jaoteltu järjestelmään maakunnittain ja hakutuloksissa näkyy suoraan tärkeimmät tiedot ja luokitukset mökistä. Lomarenkaan ammattitaitoiset työntekijät ovat luokitelleet mökit vastuullisen luokitusjärjestelmän kautta, joten niihin voi todella luottaa. Jos vuokraa mökin suoraan lehti-ilmoituksen perusteella, niin se ei välttämättä aina ole niin luotettavaa. Kun sopiva mökki löytyy Lomarenkaan luettelosta niin sitä klikkaamalla saa näkyviin tarkat tiedot mökistä ja sen varaustilanteen. Ja kun valitsee itselleen mieluisat päivät, niin esiin tulee mökin vuokraushinta. Lomarenkaan mökit vuokrataan yleensä viikoksi lauantaista lauantaihin. Poikkeus tähän on juhannus jolloin vuokrausaika on 8 vuorokautta lauantai-sunnuntai sekä juhannusta seuraava viikko, jolloin vuokrausjakso on vain 6 vuorokauden mittainen. Sesonkien ulkopuolella mökkejä on mahdollista vuokrata myös vain viikonlopuiksi. Jos mökki on vapaana ja hinta miellyttää, niin järjestelmästä voi kätevästi painaa Varaa-painiketta ja silloin voi syöttää varausjärjestelmään omat tietonsa.

Kun on tehnyt vuokramökkivarauksen Lomarenkaan kautta, niin saa itselleen selkeät ajo-ohjeet mökille sekä tiedon, että mistä lomamökin avaimen voi noutaa. Nämä tiedot tulevat asiakkaalle suoraan kotiin laskun yhteydessä. Maksutapoja maksaa mökkivuokraus on tarjolla useita.

Lomarenkaan vuokramökeissä on valmiina patjat, peitot ja tyynyt. Liinavaatteet ja pyyhkeet tulee kuitenkin ottaa itse mukaan. Jossain tapauksissa niitä voi myös vuokrata isäntäväeltä. Kun loma on ohi ja koittaa aika lähteä kotiin, niin mökissä täytyy tehdä loppusiivous seuraavia vuokralaisia varten. Silloin täytyy imuroida, tampata matot, pyyhkiä lattiat, tuulettaa petivaatteet ulkona, tiskata, pestä sauna ja wc sekä viedä roskat roskikseen. Jos ei tahdo siivota itse, niin siivouspalvelun voi tilata Lomarenkaalta ja se maksaa alkaen 45 euroa per tunti. Joskus mökin omistaja tarjoaa myös siivouspalvelua.

Lomarenkaan vuokrauspalvelu on myös sikäli aivan loistava, että jos mökin vuokrauksessa ilmenee minkäänlaisia ongelmia, niin Lomarengas auttaa vuokralaista eikä mökin vuokraaja jää koskaan yksin ongelmansa kanssa.

Linkit

Leave a Comment

Previous post:

Next post: