vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Vuokraa mökki Leviltä

Levi on upea paikka, jossa on ihanaa lomailla. Levi tarjoaa paljon tekemistä mökkiläiselle. Laskettelumahdollisuuksia, aktiviteetteja, palveluja ja kaikkea mitä toivoa saattaa. Suosituin majoitusmuoto Levillä on mökkimajoitus. Levillä on paljon vuokramökkejä ja niissä on todella varaa valita. Mökit sijaitsevat loistavilla paikoilla Levin upeissa maisemissa, toiset aivan laskettelurinteiden välittömässä läheisyydessä ja toiset taas hieman kauempana esimerkiksi murtomaahiihtolatujen lähellä.

Levillä on monentasoisia vuokramökkejä. On vähillä mukavuuksilla varustettuja kuin myös upeita hulppeita lomamökkejä, joissa on kaikki mukavuudet. Nyt on erityisesti suosiossa vuokrata Leviltä iso upea mökki kaikilla mukavuuksilla isomman porukan kesken, jolloin kustannuksetkin jakaantuvat. Lapsiperheet myös haluavat usein mökin, jossa on hyvät mukavuudet, jotta lapsetkin viihtyvät.

Levin vuokramökit ovat erityisen kysyttyjä sesonkiaikoihin eli jouluna, uutena vuotena, koulujen hiihtolomaviikoilla sekä pääsiäisenä. Jos haluaa vuokrata mökin Leviltä näinä aikoina, niin kannattaa olla liikkeellä ajoissa, jotta saa haluamansa mökin haluamanaan ajankohtana. Levillä on paljon tapahtumia ja kaikenlaisia retkiä ja ohjelmanumeroita järjestetään. Levillä voi osallistua laskettelu- ja hiihtokurssien lisäksi myös vaikka koiravaljakkoajelulle, moottorikelkkasafarille, lapin kasteeseen, yövaellukselle tai lumikenkäretkelle. Levillä on paljon tekemistä, jos pelkkä laskettelu tai hiihto kyllästyttää. Omassa vuokramökissään voi myös vain rentoutua ja nauttia Lapin taiasta. Ulkoilla, saunoa ja katsella tähtitaivaalle, josko näkyisi revontulia. Levin tunnelma on käsin kosketeltavan upea!

Linkit

Leave a Comment

Previous post:

Next post: