vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Vuokramökki ulkomailta

Useat kesälomalaiset eivät halua rajoittaa mökkeilyään vain Suomen rajojen sisäpuolelle. Välillä halutaan vaihtaa maisemaa ja vuokrata mökki jostain aivan muualta. On hyvin suosittua suunnata autolla Eurooppaan ja ajaa omalle vuokramökille jonnekin todella kauas. Matkalla voi nauttia näkymistä ja yöpyä kaikissa kiinnostavissa kaupungeissa. Läheisyytensä vuoksi mökin vuokraaminen Virosta on kaikista suosituinta. Usein mökki tahdotaan myös Ranskasta, Espanjasta tai Italiasta. Välimeren rannoilla onkin laaja tarjonta vuokrattavia lomahuviloita. Talvella tietenkin Alpit ovat kiinnostavin lomakohde mökinvuokraukseen talviurheilumahdollisuuksiensa vuoksi.

Jos reissuun on lähdössä esimerkiksi kaksi eri perhettä, niin lomahuvilan vuokraaminen ulkomailta on hyvin edullinen vaihtoehto. Ja sillä tavalla voi olla oman itsensä herra ja pääsee paljon lähemmäs paikallista elämäntapaa kuin tavallisella pakettimatkalla. Jos kyseessä on lomahuvilan varaaminen etelä-Euroopasta, niin on myös hyvin suosittua lentää kohteeseen. Usein lentoja saa todella edullisesti. Paikan päällä voi vaikka vuokrata auton tai sitten valita huvilan niin, että sinne on lentokentältä kätevät kulkuyhteydet.

Internetissä toimii monta loma-asunnon välitysyritystä, joten Suomestakin käsin on helppoa vuokrata mökki mistä vain päin maailmaa. Näitä ovat Interhome ja Homeaway. Heillä on todella laaja valikoima vuokrattavia mökkejä ja loma-asuntoja ympäri Eurooppaa, jopa 100 000 eri kohdetta. Mukana on niin merenrantahuviloita kuin kaupunkihuoneistojakin. Heidän internet-sivuillaan on hyvät kuvaukset eri loma-asunnoista valokuvineen sekä tarkat hinnat kaikesta. Lomahuvilan varaaminen on todella yksinkertaista.

Leave a Comment