vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Kylpylälomat – Suomen kylpylät

Suomen kylpylät - Naantalin kylpyla hotelli source:http://www.flickr.com/photos/rosipaw/4341282777/

Suomen kylpylät ovat todella tasokkaita ja niissä voi mukavasti irtautua arjesta. Kylpylälomalla voi viettää perhelomaa lasten kanssa, hauskaa lomaa kavereiden kanssa tai rentoutuslomaa aikuisten kesken. Jo yksi yö jossain kylpylässä piristää kummasti ja auttaa jaksamaan arjessa. Kylpylälomassa on hitunen luksusta, kun saa kulkea valkoisessa kylpytakissa ja tossuissa ja antautua vaikkapa lämpimän porealtaan syleilyyn. Uinti, saunominen, hyvä ruoka, erilaiset aktiviteetit ja hyvin nukuttu yö on ehkä ihaninta mitä tietää voi. Suomessa on monta kylpylähotellia, joista jokainen tarjoaa korkeatasoista palvelua asiakkailleen. Jotkin kylpylät sopivat paremmin aikuiseen makuun ja toiset puolestaan koko perheen makuun. Lapset kaipaavat lomallaan aina hieman enemmän virikkeitä kuin aikuiset.

Kylpyläpaketit

Suomen kylpylät tarjoavat erilaisia kylpyläpaketteja, joista jokaiselle löytyy varmasti mieluinen paketti. Tarjolla on romanttisia paketteja pariskunnille, joissa hintaan kuuluu esimerkiksi majoitus luksusluokan hotellihuoneessa, allasosaston ja saunojen vapaa käyttö, aamiainen, illallinen ja ehkä kuohuviinipullo ja mansikoita valmiiksi huoneessa. Joskus saattaa sängylle olla ripoteltu ruusun terälehtiä. Mikä voisikaan olla romanttisempi tapa viettää kahdenkeskistä aikaa, kuin tällainen kylpyläloma? Monissa Suomen kylpylöissä on tarjolla myös perhepaketteja, joissa perheelle varataan hieman isompi huone ja hotellissa on lapsia varten erilaisia aktiviteetteja. Esimerkiksi leikkipaikka leikkitätineen, pallomeri ja leikkipuisto. Jotkin kylpyläpaketit saattavat sisältää valmiiksi erilaisia hoitoja, joihin on sitten kylpylässä mukava osallistua kun ne on maksettu jo valmiiksi.

Suomen kylpylät

Eri puolilla Suomea sijaitsee monta tasokasta kylpylää. Kaikista uusin on Vantaalla sijaitseva Flamingo, jossa on sekä aikuisten kylpylä että koko perheen jättisuuri vesipuisto. Holiday Club kylpylät (esimerkiksi Turun Caribia, Tampereen kylpylä, Vuokatin Katinkulta, Kuusamon Tropiikki, Oulun Eden, Saariselkä, Vesileppis ja Bomba) ympäri Suomen tarjoavat taatusti tasokasta majoitusta ja ihania uima-allasalueita. sijaitsee luonnonkauniissa Naantalissa, missä voi samalla nauttia kauniin kaupungin tunnelmasta. Naantalin kylyplän lisäksi Sunborn Hotels tarjoaa kylpylälomia Ruissalon kylpylässä Turussa. Ikaalisten kylpylä tarjoaa koko perheelle rentouttavaa kylpylälomaa ja varsinkin kesällä perheen lapset viihtyvät myös rannalla olevissa vempaimissa. Yyterin kylpylä sijaitsee kauniilla paikalla Suomen upeimmalla hiekkarannalla. Lapin eksotiikkaa on tarjolla esimerkiksi Luoston kylpylässä.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: