vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Ruissalon kylpylä – kylpylähotelli Turussa

Ruissalo Turku

Ruissalon kylpylä sijaitsee luonnonkauniilla Ruissalon saarella Turussa. Ruissalon kylpylässä voi nauttia rentouttavasta kylpyläosastosta, kehoa hellivistä hoidoista, liikunnasta ja hyvästä ruoasta. Siellä voi nukkua hyvin ja ihastella kaunista luontoa kylpylän ympärillä. Ruissalon kylpylässä voi antaa aikaa vain itselleen ja rentoutua. Ruissalon saari on upea paikka ja kylpylä sijaitsee aivan tammimetsän katveessa ja tarjoaa upeat puitteet loman viettoon.

Kylpyläosasto Ruissalon hotellissa

Ruissalon kylpylän kylpyläosasto on rauhoittava paikka. Tunnelma on kotoisa ja arjen kiireet varmasti unohtuvat. Allasosasto koostuu kolmesta eri uima-altaasta sekä kahdesta saunasta. Liikuntauima-altaat ovat lämpötilaltaan 27 astetta ja lämmin virkistysallas on lämpötilaltaan 35 astetta. Talvisin on tarjolla myös avantouintia kaikkein rohkeimmille. Kylpyläosastolla rentoutuu sekä keho että mieli.

Ruissalo Spa Hoidot

Ruissalossa on tarjolla monenlaisia hoitoja ja hoitopaketteja. Kylpylän day spa palvelee myös muita kuin hotellin asiakkaita. Ruissalon kylpylän toiminnan painopiste on terveyden edistämisessä sekä kunnon kohentamisessa. Tarjolla on myös toki hemmottelevia ja kauneutta edistäviä hoitoja. Hoitopaketit kannattaa varata jo ennen lomaa valmiiksi, jotta voi sitten lomalla keskittyä vain nauttimiseen. Kylpylässä on hyvin aktiivista fysioterapiatoimintaa ja mahdollisuus erilaisiin kuntotestauksiin, muun muassa polkupyöräergometritesti.

Majoitus ja hotellihuoneet

Ruissalon kylpylässä on 171 hotellihuonetta, joista 43 on upeaa minisviittiä. Standard-luokan ja standard+-luokan huoneetkin, kooltaan 20 neliömetriä, ovat hyvätasoisia ja siistejä. Kaikissa huoneissa on televisio, sisäinen informaatiokanava, puhelin, suihku tai kylpyamme ja wc. Minisviiteissä on asiakkaiden iloksi lisäksi minibaari, kylpytakit ja hiustenkuivain.

Aktiviteetit

Ruissalon kylpylässä voi harrastaa liikuntaa monipuolisesti. Kylpylän luonnonkaunis ympäristö metsineen ja rantakallioineen kannustaa lenkkeilemään luonnossa. Tennis – ja lentopallokentät houkuttelevat pallopelien maailmaan. Viereinen Aura Golf tarjoaa golfin ystäville mahdollisuuden golfaamiseen. Ruissalon kylpylässä on myös vapaa-ajan emäntä, jonka vastuulla on ohjelman sekä retkien järjestäminen hotellin asukkaille. Hotellissa on myös tarjolla ryhmäliikuntatunteja.

Ravintolat

Ruissalon ravintolat tarjoavat maukasta ruokaa ja ravintoloista aukeavat upeat merinäköalat. Kylpylän Merisalissa voi herkutella buffet-aamiaisella, buffetlounaalla ja buffetillallisella. Kylpylän aulassa on  kylpyläkahvila herkkuineen, jonka kesäterassi on kesäisin todella suosittu.

Juhlatilat ja kokoustilat

Ruissalon kylpylässä on monia juhlatiloja sekä kokoustiloja, joita voi varata suuremman seurueen käyttöön. Viidennessä kerroksessa oleva Kapteeninsali on erittäin suosittu muun muassa häiden juhlapaikkana. Juhlatiloja kylpylässä on jopa 240 hengen seurueelle. Kylpylään on hiljattain rakennettu uusi lisäsiipi kokousvieraille. Kylpylässä on yhteensä kahdeksan erilaista ja erikokoista kokoustilaa kooltaan 32 neliömetristä 160 neliömetriin.

Merisalin tanssit

Ruissalon Merisalissa järjestetään tanssit aina lauantaisin ja ne ovat huippusuositut. Joskus Merisalissa tanssitaan myös viikolla. Ruissalo on tästä syystä tanssin ystävien suuressa suosiossa. Kylpylän rentoutumiseen voi yhdistää hauskanpidon tanssin merkeissä.

Katso Ruissalon kylpylän varaustiedot täältä ja varaa unelmiesi kylpyläloma!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: