vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Muumimaailma Naantalissa

Muumimaailma Naantalissa source:http://www.flickr.com/photos/ninahiironniemi/938966269/

Koko perheen ykköskohde kesällä on Naantalin Muumimaailma. Sinne varmasti jokainen perheen lapsista haluaa lähteä viettämään mukavaa kesäpäivää. Muumit asuvat Naantalin keskustan vieressä olevalla saarella. Muumimaailmaan voi ostaa joko yhden päivän pääsylipun tai kahden päivän pääsylipun. Yhden päivän lippu maksaa kaikilta 3 vuotta täyttäneiltä 21 euroa. Pääsylippu sisältää ulkoteatterin näytökset. Emma-muumiteatterissa pyörii yleensä kaksi erilaista esitystä ja niitä esitetään siellä useita kertoja päivässä. Muumimaailma on kesällä avoinna joka päivä aamukymmenestä iltakuuteen.

Kesällä 2010 Muumimaailmassa on juhlakesä, sillä siitä on 65 vuotta, kun Tove Jansson loi ensimmäiset muumit. Juhlakesä näkyy muun muassa ulkoilmateatteri Emman näytöksissä.

Muumimaailmassa on muun muassa hieno muumien talo, jonne voi mennä sisälle tutustumaan. Se on todella aidonoloinen ja lapset ihastuvat päästessään sinne temmeltämään. Talon pihalla ovat muumimamma, muumipappa ja muumipeikko, joita lapset saavat halata. Usein haisulin saattaa nähdä juoksentelemassa Muumimaailman pusikoissa. Nuuskamuikkunen soittaa huuliharppua. Mörön talo on aika jännittävä perheen pienimmille, sillä siellä on todella hyytävä tunnelma. Pikku Myy on puhelias ja hänen kanssaan voi mennä vaikka valokuvaan. Jos on kaunis päivä, niin muumilaakson uimarannalla on mukava käydä uimassa ja hieman vilvoittelemassa.

Muumimaailmassa on kauppoja ja ravintoloita, joista voi ostaa kaikenlaista syötävää. Muun muassa Mamman keittiössä on päivittäin buffet-pöytä, josta saa ostaa maukasta kotiruokaa. Perheen pienimmille tietysti maistuvat myös pizzat ja hampurilaiset. Siellä on myös paljon kauppoja, joissa myydään matkamuistoja ja muumit-aiheisia tavaroita.

Naantalissa on monta kivaa pientä majoituspaikkaa, josta löytää varmasti sopivan kotoisan majoituksen myös perheelle. Jos haluaa nauttia ylellisestä kylpylälomasta, kannattaa katsoa Naantalin kylpylä ja sen tarjonta hotellihuoneista. Se on hyvä vaihtoehto lapsiperheen yöpymispaikaksi rankan muumimaailma reissun jälkeen eikä tarvitse heti lähteä ajamaan kotiin päin pitkän päivän jälkeen.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: