vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Vuokramökki Ylläkseltä

Ylläs vuokramökit Lappi - source:http://www.flickr.com/photos/taniaho/4408995633/

On erittäin suosittua vuokrata mökki Ylläkseltä. Ylläs on upea hiihtokeskus Suomen Lapissa. Se on monipuolisuutensa sekä rinteiden lukumäärän sekä rinteiden korkeuserojen puolesta Suomen suurin hiihtokeskus. Siellä on tarjolla paljon vuokramökkejä aivan rinteiden välittömässä läheisyydessä kuin myös hieman kauempana rinteistä. Jos haluaa asua esimerkiksi Äkäslompolon kylällä, niin SkiBussi vie siitä päivittäin näppärästi suoraan Ylläs-Skin hiihtokeskukseen. Vuokramökit Ylläksellä ovat pääsääntöisesti erittäin korkeatasoisia kaikkine mukavuuksineen, jota talvimökkeilyssä tarvitsee. Tarjolla on niin pieniä parin hengen mökkejä kuin suurempia mökkejäkin, joihin tarvittaessa mahtuu monta perhettä saman katon alle.

Ylläksellä voi lasketella, lumilautailla, hiihtää, patikoida, osallistua porosafarille tai huskysafarille, pilkkiä, lumikenkäillä tai moottorikelkkailla. Tekemistä on yllin kyllin. Jos lomailee Ylläksellä kesäkaudella niin silloin melonta ja vaellus ovat suosittuja harrastuksia siellä. Metsän antimista on myös kesäisin mukavaa nauttia kalastuksen, marjastuksen tai sienestyksen merkeissä. Kun on päivällä harrastanut, niin iltaisin on mukava käpertyä oman vuokramökin takkatulen loisteeseen ja nauttia Lapin hiljaisuudesta. Jos haluaa illaksikin tekemistä, niin Ylläksellä on ravintoloita, joissa voi osallistua After Skihin.

Ylläksellä on kaiken kaikkiaan 61 eri rinnettä, joista pisin on pituudeltaan 3 kilometriä. Suurin korkeusero Ylläksellä on 463 metriä ja siellä on 29 hissiä. Varkaankuru on kaikkein perinteisin rinne, josta koko Ylläksen toiminta alkoi 50 vuotta sitten. Siellä on myös Aurinkokuru, joka on kaikkein uusin rinnealue. Perherinteet ovat loivia ja soveltuvat erinomaisesti myös perheen pienimmille sekä aloittelijoille. Niissä on myös näppärät sompahissit, joita lastenkin on helppo käyttää. Kun ostaa päivän hissilipun Ylläksellä, niin saa vapaasti käyttää kaikkia rinteitä tunturien molemmilla puolilla.

Mökin vuokraus Ylläksellä on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta ja sen takia kannattaa oma mökkivaraus tehdä ajoissa, jotta varmistaa että oma haluamansa mökki on vapaana. Erityisesti sesonkiaikoina eli joulun ja uuden vuoden välillä, koulujen hiihtolomaviikoilla sekä pääsiäisen aikoihin ovat melkein kaikki vuokramökit käytössä. Kesäkaudella vapaita mökkejä löytyy enemmän. Useat perheet varaavat saman mökin joka vuosi ja käyvät siellä kuin omalla mökillään.

Katso Lomarenkaat vuokramökit Ylläkseltä täältä!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: