vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Santapark Rovaniemi

Santapark Rovaniemi source:http://www.flickr.com/photos/salmiakki/1704648925/

Santapark on Joulupukin elämysluola ja se sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Joulupukin kylästä Napapiirillä. Matkaa Rovaniemeltä pohjoiseen päin kertyy noin kymmenen kilometriä. Santapark on rakennettu maanalaiseen luolastoon ja siellä on uskomattoman upea joulutunnelma. Santaparkissa on paljon erilaista ihasteltavaa koko perheelle sekä paljon tekemistä. Tontut tekevät töitä pajoissaan ja pipareiden tuoksu leijuu ilmassa.

Santaparkissa on Joulupukin työhuone, jossa voi tavata Joulupukin ja jutella hänen kanssaan. Siellä on myös tonttukoulu, jossa tontut opettavat lapsille ja aikuisille tonttujen salaisia taitoja. Pukinmuorin Piparilassa jokainen saa koristella oman piparinsa ja sen saa itselleen muistoksi. Joulushowta esitetään Santaparkin keskusaukiolla ja se tempaisee katsojan mukaan Lapin ihmeelliseen taikamaailmaan. Santaparkin ehkä ihanin asia on rekijuna, jonka kyytiin istutaan ja se vie mukanaan joulun ihanaan maailmaan. Matkalla nähdään lappilaisia eläimiä ja hahmoja ja lopuksi kurkistetaan tonttujen pajoihin, jossa he ovat tekemässä lapsille lahjoja. Tämä seikkailuretki on todella ikimuistoinen. Santaparkin kauppakujalta voi ostaa vaikka mitä jouluun ja Lappiin liittyvää kotiin muistoksi. Santaparkiin on myös tehty aivan uusi ja upea jäägalleria, jonka upeita veistoksia esittelee jääprinsessa.

Santapark on avoinna päivittäin koko kesän kesäkuun lopusta elokuun puoliväliin saakka ja talvella marraskuun lopusta tammikuun alkuun saakka.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: