vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Vuokramökki tai loma-asunto Virosta

Pärnu rannat lomamökit virossa source:http://www.flickr.com/photos/asbjorn_floden/642134190/

Moni suomalainen suuntaa kesälomallaan Viroon lomailemaan. Viro on vielä verrattain edullinen maa lomailla ja samalle rahalle saa siellä enemmän vastinetta kuin Suomessa. Nykyään Viro on myös lähes yhtä turvallinen lomamaa kuin Suomikin, toki rikoksia tapahtuu kaikkialla. Kun muistaa normaalit varovaisuussäännöt, niin Virossa kelpaa kyllä lomailla. Monet lähtevät Viroon lomalle autolla. Suomenlahden ylitys autolla on hyvin edullista ja siellä on sitten helppoa liikkua paikasta toiseen, kun on oma auto mukana. Lapsiperheet myös arvostavat sitä, että jo kotona voi pakata auton täyteen tavaraa ja liikkuminen on erittäin helppoa lasten kanssa. Se on myös mukavaa, että kesäloma alkaa merimatkalla. Laivalla voi syödä hyvin ja nauttia alkavasta lomasta ja virittäytyä lomatunnelmaan. Autotiet Virossa ovat hyvässä kunnossa ja liikennesäännöt ovat samat kuin Suomessa.

Jo Suomesta käsin on helppoa varata lomamökki tai loma-asunto Virosta. Internetistä löytyy useita paikkoja, jotka välittävät mökkejä ja loma-asuntoja. Yleensä on niin, että jos vuokraa saman asunnon tai mökin viikon ajaksi, niin vuorokausihinta laskee verrattuna yhden yön majoitukseen. Muun muassa www.tourism.ee sivuilta löytää hyvän valikoiman vuokrattavia asuntoja. Sivut voi valita suomen kielellä ja esillä on vuokraajien yhteystiedot. Liikkeellä on myös paljon yksityisiä vuokraajia, joista osa on luotettavia ja heiltä voi majoitusta saada hyvinkin edullisesti. Yksityisten kohdalla on aina parempi, jos saa maksaa majoituksensa vasta paikan päällä, ettei tule huijatuksi. Internetistä kannattaa myös katsoa, että onko muilla kokemuksia kyseisestä vuokraajasta.

Pärnun mökit

Kun vuokraa mökin tai loma-asunnon Virosta niin kannattaa lähteä hieman kauemmas Tallinnasta. Silloin pääsee paremmin tutustumaan aitoon Viroon ja virolaisiin ihmisiin. Kauempana hinnat ovat myös paljon edullisemmat kuin Tallinnassa. Erittäin suosittua on lomailla Viron kesäpääkaupungissa Pärnussa, joskin hintataso siellä on noussut lähes Tallinnan tasolle. Pärnussa on upea hiekkaranta, joka voittaa jopa monen etelä-Euroopankin lomakohteen hiekkarannan. Siellä on myös paljon viehättäviä katuterasseja, pieniä kauppoja ja viihtyisiä ravintoloita. Mikäli mielii lomalle Pärnuun, niin varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä sesonkiaikoina kaikki kaupungin vuodepaikat ovat käytössä.

Saarenmaalta lomamökki

Toinen kohde, joka suomalaisia kiinnostaa on Saarenmaa. Jos haluaa irtautua arjesta ja tutustua vanhanaikaiseen Viron maalaiselämään, niin se onnistuu loistavasti Saarenmaalla. Siellä luonto on kaunista sekä puhdasta ja ympäristö ihastuttavaa. Saarenmaalla on paljon mökkejä vuokrattavissa ja myös suurempia taloja isojen porukkojen käyttöön. Saarenmaalta voi ostaa edullisesti virolaisia käsitöitä ja nauttia perinneruoasta esimerkiksi vanhassa myllyravintolassa.

Tartto

Tartto on mukava kaupunkilomakohde, sillä se on virkeä ja kaunis yliopistokaupunki. Sieltä voi vuokrata loma-asunnon ja nauttia Tarton uniikista tunnelmasta. Tartossa on kesäisin paljon tapahtumia, muun muassa kesäteattereita ja musiikkijuhlia. Tartossa on myös viihtyisiä ravintoloita ja paljon terassikahviloita, joissa voi nauttia sen virkeästä kaupunkielämästä.

{ 1 comment… read it below or add one }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: