vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Vuokramökissä voi rentoutua ilman huolta

Kesämökin vuokraus on tullut yhä suositummaksi ja suositummaksi tavaksi viettää kesälomaa. Tonttien hinnat ovat kasvaneet niin suuriksi varsinkin järvien rannoilla, että monilla ei ole enää nykyään varaa ostaa omaa mökkiä. Onneksi on mahdollisuus vuokrata mökki. Oikeastaan mökin vuokraamisessa mökkeilyn hyvät puolet korostuvat. Mökillä saa rentoutua rauhassa, mutta mitään mökin kunnossapitotöitä ei tarvitse tehdä, sillä ne hoitaa mökin omistaja. Lisäksi nykyään on yleistynyt se, että vuokrataan sama kesämökki joka kesä, jolloin mökki muodostuu kotoisaksi, vaikka se onkin vain vuokramökki. Tai jopa niin, että vuokrataan sama mökki sekä talvilomaksi että kesälomaksi.

Suomalaiset ovat todellista mökkikansaa. Harvassa on sellainen suomalainen, joka ei mökillä tahtoisi olla. Suurin osa mökin vuokraajista on aivan tavallisia suomalaisia lapsiperheitä, joista on jo muodostunut kanta-asiakkaita. Toinen suuri mökinvuokraajaryhmä ovat varttuneemmat pariskunnat ja eläkeläiset. Kesällä on myös liikkeellä paljon nuoria, jotka vuokraavat mökin isolla porukalla.

Vuokramökkejä on vuokrattavissa ympäri Suomen. Kesäsesonkina lähellä etelä-Suomea järven rannoilla olevat mökit ovat kysytyimpiä, mutta kun kesäsesonki on ohi, niin Lappi ja pohjois-Suomi ovat kysytyimpiä vuokramökkiseutuja. Maantieteellisesti mökkivuokraus on kesä ja talvikaudella aivan erilaista. Kesällä lomaillaan mieluiten lähellä etelää ja talvella mieluiten lähellä pohjoista.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: