vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Levi – Tietoa Levin matkailusta

Levi on upea tunturikylä, joka tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia onnistuneeseen loman viettoon Suomen lapissa. Levin tunturikylässä elämää riittää, aamusta alkaen aina yömyöhään saakka tanssimusiikin tahdissa. Levi on tunnettu siitä, että siellä palvelut pelaavat ja matkalainen voi keskittyä vain lomailuun.

Majoitus Levillä

Levillä on viisi eri hotellia ja neljä eri huoneistohotellia. Siellä on myös tuhansia loma-asuntoja, joista varmasti löytyy hyvä vaihtoehto jokaiselle matkaajalle. Levin majoituksen voi kätevästi varata yhdestä ja samasta paikasta Levin mökki varaamo.

Lennot Leville

Leville pääsee lentäen Helsingistä sekä Tampereelta. Levi sijaitsee vain 15 minuutin päässä Kittilän lentokentältä ja lentoaika on vain vajaan tunnin.

Talviurheilu Levillä

Levillä on yhteensä 45 eri rinnettä, joista pisin on 2500 metriä. Hissejä on 27 yhteensä ja suurin levin korkeusero on 325 metriä. Lapsille on myös omat rinteensä, yhteensä 10 rinnettä hisseineen. Siellä on myös erityinen Lastenmaa. Levillä on Superpipe, Halfpipe, kaksi Streetiä sekä Snow Park. Laskettelualue on kooltaan 102 hehtaaria. Maastohiihtolatuja on Levillä yhteensä 230 kilometriä, joista valaistuja latuja on 28 kilometriä. Latukahviloita sekä erilaisia taukopaikkoja maastossa on 17 kpl. Moottorikelkkailureittejä on jopa 886 kilometriä.

Ravintolat Levillä

Levillä on yhteensä 40 eri ravintolaa, joista ravintola Hullu Poro on varmasti se kuuluisin. Rinneravintolaan on mukava mennä hengähtämään laskettelun lomassa ja nauttimaan hyvästä ruoasta tai juomasta. Maankuluissa päivätansseissa kohoaa kyllä mieli, kun laittaa monoa toisen viereen. After Ski on myös vilkasta ja mukava päätös ulkoilupäivälle.

Palvelut Levillä

Levillä on myös tasokas kylpylä ja sisäliikuntakeskus. Siellä on monia päivittäistavarakauppoja sekä erikoismyymälöitä ja matkamuistomyymälöitä. Muun muassa Koillisrinteiden Levi.Shopit myyvät teknisiä ja vaativan harrastajan tuotteita ja etelärinteillä olevasta Levi.Shopista löytyy tuotteita erityisesti lapsille ja perheille. Levillä on myös kappeli, jossa järjestetään muun muassa paljon häitä. Siellä on lisäksi posti, apteekki sekä sairaanhoitopalvelut.

Levin alueella toimii 50 ohjelmapalveluyrittäjää, joten matkailijoille on tarjolla jos jonkinlaista aktiviteettia. On avantouintia ja tilaussaunaa, helikopterilentoja ja lapin kasteita. On erilaisia luontosafareita ja hiihtovaellusretkiä. On niin koiravaljakkoajeluita kuin lumikenkäretkiäkin. Tarjolla on jos jonkinlaista tekemistä ja kaikki ovat omalla tavallaan mielenkiintoisia ja kaikkeen tahtoisi osallistua. Voi kun loma Levillä kestäisi ikuisuuden!

Kesä Levillä

Levi elää myös kesäisin ja siellä on tarjolla paljon ohjelmaa koko perheelle. Siellä on muun muassa golfkenttä sekä sauvakävelypuisto. Seikkailupuisto houkuttelee varmasti perheen pienimpiä, sekä kesäkelkkarata. Siellä on myös Bike Park, Poro Park, ja Skate Park.

LeviDays-lehti

LeviDays lehti on levin oma aikakauslehti, joka ilmestyy kolme kertaa vuodessa ja tuo terveisiä tuntureilta suoraan kotiisi. Tammikuun lehti avaa kevätkauden, joka jatkuu lumisena aina siihen saakka kun kesän aurinko jo lämmittää. Kesän lehtinumero kertoo Levin kesäaktiviteeteistä ja syksyn LeviDays kertoo tulevan kauden uutuuksista. Vuosikerta LeviDays-lehteä maksaa vain 10 euroa. Tilaa Levidays nyt.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: