vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Vinkkejä Suomen kesäfestareille

Suomen kesä on lyhyt, mutta tulvillaan erilaisia tapahtumia. On festareita, kesäteattereita, kilpailuja ja ulkoilmatapahtumia. Omasta kesätapahtumasta saa parhaimman hyödyn irti, kun suunnittelee sen huolellisesti. Ensinnäkin majoitus sekä pääsyliput kannatta varata etukäteen hyvissä ajoin. Jos on liikkeellä liian myöhään, niin voi olla että jää ilman yösijaa. Toiseksi kannattaa miettiä huolellisesti, että mitä tarvitsee festareille tai tapahtumaan mukaan? Mitä ilman ei voi olla? Ja mikä olisi muuten mukavaa olla mukana? Kovin suurta laukkua ei tietenkään viitsi mukanaan kantaa, joten suunnittelu on kaiken a ja o.

Oma vaatetus kannattaa suunnitella hyvin, varsinkin jos on luvattu vaihtelevaa säätä. Vaihtovaatteet on hyvä olla mukana ihan varmuuden vuoksi. Jalkaan kannattaa valita mahdollisimman mukavat kengät. Sadevaatteet kannattaa myös ottaa, jos niille tulee olemaan tarvetta. Jonnekin festareille on kiellettyä ottaa mukaan sateenvarjoja. Aurinkolasit sekä aurinkosuojavoide ovat aurinkoisen päivän tärkeimmät asiat. Ruokaa ja vesipullo on myös hyvä ottaa, jos ei halua aina jonottaa jonnekin myyntikojulle. Lisäksi wc-paperia ja kosteuspyyhkeitä tarvitsee melkein aina. Mikäli kyseessä on musiikkitapahtuma, jossa musiikkia soitetaan kovalla, niin kannattaa mukaan ehkä ottaa myös korvatulpat. Lompakko, kännykkä ja rahat ovat myös tärkeimpiä. Ne kannattaa pakata hyvin, ettei niitä ruuhkassa varasteta.

Mukaan täytyy myös varata iloinen mieli ja pitkä pinna. Tapahtumissa on paljon ihmisiä ja järjestelyt eivät aina suju toivotulla tavalla. Joskus saattaa joutua jonottamaan toivottomankin kauan. Eturivissä ei myöskään aina ole tilaa, joten ajattele että hieman kauempaa kuulee ja näkee myös ihan hyvin. Usein festareilla on niin paljon ihmisiä, että omasta kaverista saattaa vahingossa joutua eroon. Kännykät eivät aina toimi, kun on paljon ihmisiä samassa paikassa, joten sopikaa kaverinne kanssa jokin kohtaamispaikka tällaisten tilanteiden varalle.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: