vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Tilaa Meidän Mökki tarjous saat tilaajalahjan

Meidän Mökki lehti tarjous antaa sinulle neljä numeroa hintaan 19,90 euroa. Tilaajalahjaksi saat hienon Hemtex Filippa-pussilakanasetin, jonka arvo pelkästään on jo 34,95 euroa.

Pussilakana on luonnonvalkoinen ja materiaalina 100 % puuvillaa. Mukana setissä on pussilakana sekä tyynyliina ja kuosina on kesäiset kukkaset.

meidan-mokki-hemtex-pussilakana

Tämän hyvän tilaajalahjan lisäksi voit osallistua arvontoihin, joiden tarkemmat tiedot Meidän Mökki lehden tarjoussivulta, kun klikkaat alla olevaa banneria.

Toisessa tarjouksessa voit valita lehden tilaajalahjaksi kiikarit. Näiden kiikareiden arvo on 38 euroa ja niiden kanssa saat 5 numeroa Meidän Mökki lehteä hintaan 21 €.

Tilaa Meidän Mökki lahjaksi

Samalta tarjous sivulta voit myös tilata Meidän Mökki lehden lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle. Meidän Mökki on myös hyvä lahjaidea vaikka äitienpäiväksi tai isänpäiväksi mökkeilevälle vanhemmalle. Voit myös lähettää lahjakortin lehden mukana tilaussivulla.

Mökkilehden tilaaminen lahjaksi tai itselle on helppoa netin kautta. Sinun tarvitsee vain syöttää tilauslomakkeelle yhteystietosi ja osoitteesi, jonka jälkeen tilaus on voimassa ja saat lehden seuraavasta numerosta alkaen kotiisi tai suoraan mökillesi.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: