vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Mökki kesäksi 2010

Jos mielii vuokrata unelmiensa mökin kesäksi 2010, niin enää ei kannata odottaa, vaan toimia heti. Ensi kesä nimittäin on jo myynnissä. Useimmiten kesän sesonkiajan mökit vuokrataan ensimmäisenä. Kesäsesonki alkaa juhannuksena ja päättyy elokuun puolessa välissä kun koulut alkavat. Nyt kannattaa miettiä mistä päin Suomea haluaisi mökin varata ja tarkistaa vapaat vaihtoehdot heti. Mökin varustus on myös hyvä miettiä etukäteen. Millaisia kriteerejä omalle mökilleen asettaa? Riittää varustukseksi luonnonrauha ja rantasauna? Vai haluaako paremmin varustellun mökin sisävessoineen ja lämpimine vesineen? Mökin ympäristöön kannattaa myös kiinnittää huomiota, onko se sovelias omille lapsille, onko harrastusmahdollisuuksia ja kuinka lähellä naapurit ovat? Kannattaa myös ottaa huomioon kulkuyhteydet vuokramökille, varsinkin jos liikkuu linja-autolla tai junalla ja itse ei omista autoa.

Suosituimmat kesämökit varataan jo alkuvuodesta kaikkein suosituimmilta alueilta. Kesällä suosittuja vuokramökkejä ovat kaikki, jotka sijaitsevat hyvän ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta ja jolla on oma ranta. Usean kaupunkilaisen unelma nimittäin on oma vuokramökki järven rannalla. Siellä voi koko perhe rentoutua yhdessä ja jättää arjen kiireet taaksensa. Kun mökki on vuokramökki, niin siellä ei aika kulu turhanpäiväiseen paikkojen kunnossapitoon, vaan voi keskittyä rauhassa lomailuun. Vuokramökillä nauttii koko perhe.

Kesän sesonkina mökkien minimivuokra-aika on yksi viikko. Mökkiviikko alkaa aina lauantaina ja päättyy lauantaina. Viikonloppuvaraukset ovat mahdollisia vain ei-sesonkina sekä sesonkina vasta viikkoa ennen ajankohtaa, mikäli mökki on silloin vapaana. Ennakkovarauksia ei kesälomaviikonlopuille oteta.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: