vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Mökki juhannukseksi 2015

Vuokramökit ovat todella suosittuja aina juhannuksena. Yleensä kaikki Suomen mökit ovat tällöin varattuja, sillä suomalaiset haluavat viettää juhannusta mökillä. Jos tahtoo vuokrata mökin juhannukseksi 2015, niin kannattaa toimia ajoissa, että saa haluamansa mökin.

Juhannusta vietetään tänä vuonna 20.6 lauantaina. Juhannusaatto on siis 19.6 perjantaina.

Suosituimpia ovat mökit, joissa on oma ranta, sauna ja vene. Hyvät kulkuyhteydet tekevät vuokramökistä entistä suositumman, liikkeellä on nimittäin paljon mökkivuokraajia, jotka eivät omista autoa. Erityisesti lähellä Etelä-Suomea tai kohtuullisen ajomatkan päässä Etelä-Suomesta sijaitsevat mökit ovat juhannuksena todella suosittuja. Niin moni etelä-suomalainen nimittäin haluaa lähteä juhannuksen viettoon pois kaupungista.  Ja lapsiperheet eivät tahdo ajaa autolla liian pitkiä välimatkoja.

Juhannuksena mökit vuokrataan juhannuspaketteina, jolloin vuokraus alkaa lauantaina vähintään seitsemäksi päiväksi 13.6 – 27.6.2015. Niissä mökeissä, joissa vaihtopäivä on perjantai, varaukseet ovat 19.6 – 26.6.2015 välisenä aikana.

Mökit varataan juhannukseksi yleensä hyvissä ajoin ja vapaaksi ei jää juuri montaakaan vaihtoehtoa. Jos haluaa vuokrata mökin silloin, niin kannattaa tehdä varaus heti, jotta saa haluamansa mökin. Varsinkin järven- tai merenrantamökit ovat suursuosikkeja.

Juhannuksena vuokramökki on loistava vaihtoehto lomailla, sillä silloin koko perhe voi viettää juhannusta yhdessä ja nauttia Suomen kauniista luonnosta. Missä maistuukaan grillattu makkara paremmalta juhannuksena kuin omalla mökillä? Juhannus-sauna on myös monelle perinne, josta ei haluta luopua ja se on upeaa, jos suoraan saunasta pääsee pulahtamaan viilentävään veteen. Ja kun siinä ympärillä kasvavat vielä koivut, niin ei mikään voita sitä juhannustunnelmaa.

Katso Lomarenkaan vuokramökit juhannukseksi 2015

{ 1 comment… read it below or add one }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: