vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Mökki Kuusamosta – Kuusamo vuokramökit

Kuusamon seutu on todella luonnon kaunista ja mökkeily siellä on todella suosittua. Erityisesti talviaikaan vuokramökit Kuusamosta ovat todella kysyttyjä. Jotkut haluavat vuokrata mökin läheltä Rukan hiihtokeskusta ja jotkut taas mistä päin tahansa kaunista Kuusamoa. Kuusamossa on mukava mökkeillä, sillä joka puolelta on hyvät yhteydet Rukan hiihtokeskukseen. Siellä nimittäin on erittäin kattava Ski Bussi –palvelu. Punainen skibussi liikennöi tiheään ja kuljettaa ihmisiä ympäri Kuusamoa Rukan talviurheilupaikkoihin. Tämä on todella kätevää varsinkin niille, jotka ovat liikkeellä ilman omaa autoa.

Kuusamossa on tarjolla paljon mökkejä. Niitä löytyy niin pariskunnille, lapsiperheille kuin suuremmillekin porukoille. Useat mökeistä ovat hyvin varusteltuja ja tehty palvelemaan erityisesti laskettelijoita ja hiihtäjiä. Kylmiä kesämökkejä on vähemmän kuin eteläisessä Suomessa. Talvikaudella Kuusamosta halutaan yleensä vuokrata mökki, jossa on hyvät varusteet ja sijainnilla ei ole niin merkitystä, sillä kaikkialla Kuusamossa on todella kaunista. Lisäksi hiihtoreittejä kulkee aivan joka puolella Kuusamoa, joten vuokramökin sijainti lähellä hiihtolatuja toteutuu lähes automaattisesti. Kesäkaudella puolestaan mökin sijainti korostuu ja suosituinta on vuokrata lomamökki järven tai joen rannalta, koska silloin tahdotaan uida ja kalastaa. Kesällä suurimman osan vuokraajista toiveissa on myös oma rantasauna sekä vene. Kesällä halutaan myös, että mökin ympäristössä on mahdollista marjastaa ja sienestää ja olla aivan luonnon helmassa.

Talvella ja sesonkiaikoina Ruka houkuttelee matkailijoita vuokramökeille Kuusamoon, sillä Ruka on Suomen suosituin hiihtokeskus. Siellä on monipuoliset rinteet niin vasta-alkajille kuin laskettelun tai lumilautailun aktiiviharrastajillekin. Erityisesti lapset on otettu huomioon Rukalla hyvin, siellä on muun muassa lapsille Vuosselissa Rosa & Rudolf –lastenmaa, jossa aloittelevien lastenkin on helppoa tutustua laskettelun saloihin. Rukalla voi myös harrastaa kaikenlaisia muitakin talviaktiviteetteja kuten moottorikelkka-ajelua tai koiravaljakkoajeluja.

Kun viettää mökkilomaa Kuusamossa, niin siihen voi yhdistää hieman kylpylälomailua, sillä Kuusamossa on oma kylpylä Kuusamon tropiikki, joka on todella viihtyisä koko perheen kylpylä. Sen poreet ja vesiliukumäki houkuttelevat koko perheen viihtymään siellä. Kuusamon keskustassa on myös paljon tekemistä, se on varsin virkeä kaupunki ja muun muassa ostosmahdollisuudet ovat hyvät.

Vuokrattavia mökkejä ja majoitusta Kuusamosta

Leave a Comment

Previous post:

Next post: