vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Lomamökit – Lomamökki vuokralle

Lomamökkien vuokraus on nyt suuressa suosiossa Suomessa. Useat lapsiperheet, varttuneet pariskunnat sekä kaveriporukat ovat ottaneet tavaksi vuokrata lomamökin kesälomallaan tai talvilomallaan. Nyt on myös kovasti yleistynyt se, että vuokrataan sama mökki sekä kesälomaksi että talvilomaksi. Lomamökkien kysyntä on kovinta kesälomien aikaan juhannuksesta elokuun puoliväliin saakka sekä jouluna, uutena vuotena, hiihtolomaviikoilla ja pääsiäisenä. Mikäli mielii vuokrata unelmiensa mökin kiireisimpinä sesonkiaikoina, niin kannattaa tehdä mökkivaraus ajoissa, niin saa varmasti haluamansa. Monilla mökeillä nimittäin saattaa olla omat vakiokäyttäjänsä, jotka tekevät varauksen todella ajoissa. Näin on erityisesti suosittujen mökkikuntien järvenrantamökeillä. Jos paikkakunnalla on jokin suosittu yleisötapahtuma, niin silloin kaikki alueen mökit varataan jo ajoissa. Hyvä esimerkki tästä on Savonlinnan oopperajuhlat. Tällöin ei varmasti löydy yhtään vapaata lomamökkiä sadan kilometrin säteellä Savonlinnasta.

Vuokrattavat lomamökit ovat myös viime aikoina kasvattaneet suosiotaan myös sesongin ulkopuolella. Ihmiset ovat huomanneet, että tällöin lomamökin saa vuokrattua huomattavasti edullisemmin kuin suurimpina sesonkeina ja valinnan varaa on enemmän. Erityisesti syksyisin ruska aikaan kauniin luonnon keskellä sijaitsevat järvenrantamökit ovat lisänneet suosiotaan. Myös Lappi vetää mökkivuokraajia erityisesti syksyllä ruska-aikaan.

Vuokrattavia mökkejä on tarjolla paljon ja jokaiselle löytyy varmasti se oma vaihtoehto. On pieniä mökkejä yksin matkustaville, lapsiystävällisiä perhemökkejä ja suuria lomamökkejä isoille porukoille. Yhteistä suosituille lomamökeille on se, että sijaitsevat kauniin luonnon keskellä, niillä on oma rantasauna ja ehkä oma vene ja maastot mökin ympärillä sopivat hyvin ulkoiluun. Erityisesti loppukesästä on tärkeää, että mökin ympäristössä on hyvät marjastusmahdollisuudet ja sienestysmahdollisuudet. Talvikaudella on tärkeää, että lähistöllä on hyviä murtomaahiihtolatuja tai mahdollisesti moottorikelkkareittejä.

Lomamökkejä vuokralle tarjoaa esimerkiksi

Leave a Comment

Previous post:

Next post: