vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Elämysmatkailu Suomessa

Suomi on loistava kohde elämysmatkailuun. Suomessa voi kokea kaikkea mielenkiintoista ja eksoottista Suomen kauniissa luonnossa. Eri puolilla Suomea luonto tarjoaa upeat mahdollisuudet harrastaa mitä erilaisimpia lajeja. Esimerkiksi voi vaeltaa, laskea koskenlaskua, soudella järvellä tai meloa. Varsinkin kauniit järvet tarjoavat monia mahdollisuuksia tehdä erilaisia asioita.

Varsinkin ulkomaalaisille suomen metsät ovat todella eksoottisia. Ulkomaalaiset matkailijat eivät voi ymmärtää, että metsässä kasvaa oikeita marjoja, joita voi syödä. On mustikoita, puolukoita, vadelmia ja lakkoja. Lisäksi syksyinen sienimetsä on todellinen elämys. Lapissa myös on monia ihania luontomahdollisuuksia varsinkin talvella. Siellä voi lumikenkäillä, hiihtää, lasketella ja osallistua vaikka poroajelulle tai huskysafarille. Hurjapäät voivat ajella kesällä mönkijöillä ja talvella moottorikelkalla.

Jokaisessa suomalaisessa kaupungissa tai kunnassa toimii varmasti ohjelmapalvelutoimisto, joka järjestää erilaisia elämysmatkoja. Matkaillessaan kannattaa ottaa yhteyttä tällaiseen toimistoon, niin saa lomastaan paljon enemmän irti.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: