vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Vuokramökki Ahvenanmaa

Ahvenanmaa on täydellinen lomaympäristö vuokramökkeilyyn. Ahvenanmaalla voi kokea upeita elämyksiä erittäin kauniissa saaristossa. Koska meri on niin lähellä, niin siellä on myös loistavat mahdollisuudet erilaisten aktiviteettien harrastamiseen kuten uimiseen, melontaan, kalastukseen tai vaikkapa hylkysukeltamiseen. Ahvenanmaalle pääsee kätevästi laivalla joko Helsingistä tai Turusta ja merimatka itsessään on mukava tapa irtautua arjesta ja aloittaa mökkiloma. Lomamökin voi vuokrata joko Maarianhaminan liepeiltä tai sitten hieman kauempaa Ahvenanmaan maaseudulta. Maarianhamina on todella kaunis kaupunki, joten siellä kannattaa ilman muuta ainakin vierailla lomansa aikana. Eckerössä sijaitsee todella laaja valikoima vuokramökkejä ja se sijaitsee vain pienen automatkan päässä Maarianhaminasta, jonne lautta saapuu.

Ahvenanmaa on täynnä toinen toistaan idyllisempiä kesämökkejä. Tarjolla on niin yksinkertaisia mökkejä kuin korkeatasoisestikin varusteltuja mökkejä. Mökkivuokraus on Ahvenanmaalla paras tapa saada kokea kauniin luonnon läheisyys ja rentoutua perheen kanssa upeissa maisemissa. Suurin osa Ahvenanmaan lomamökeistä sijaitsee aivan meren välittömässä läheisyydessä ja mökeissä on oma ranta ja laituri sekä oma soutuvene, joihin saa usein vuokrattua myös moottorin. Kalastus on todella suosittua Ahvenanmaalla ja mökkeihin yleensä sisältyy kalastusoikeus. Joissakin vuokramökeissä on sisäwc:t ja suihkut, mutta toisissa puolestaan kylmä vesi kannetaan itse kaivosta ja saunassa käydään rantasaunassa meriveden voimin. Jokaiselle löytyy varmasti se omia tarpeitaan vastaava vuokramökki Ahvenanmaalta, sillä mökkitarjonta siellä on niin hyvä.

Ahvenanmaan mökit ovat todella suosittuja kesäkaudella, joten oma mökkivaraus kannattaa tehdä ajoissa, jotta saa sen mökin minkä haluaa. Erityisesti kesäkuun alusta elokuun puoleenväliin saakka, kun kouluista on lomat, ovat vuokramökit kysyttyjä. Kun varaa vuokramökin ajoissa, niin voi myös paremmin virittäytyä lomatunnelmaan jo kotoa käsin. Ahvenanmaan loma tarjoaa taatusti unohtumattomia elämyksiä.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: