vuokramökit - lomamökit - mökin vuokraus - mökkilomat.net

Oma saarimökki – vuokraa saari ja mökki saaressa

Mikä olisikaan parempi tapa saada rentoutua aivan rauhassa muulta maailmalta kun oma saari. Nyt se on mahdollista! Nyt voit vuokrata oman saaren! Tarjolla on vuokramökkejä saaristossa, joiden mukana saa koko saaren aivan itselleen. Saarelle ei tule ketään muita, joten siellä saa todella nauttia luonnonrauhasta ja merestä tai järvestä aivan itse. Kun on mökki saaressa, siellä voi olla oman saarensa herra. Tämä on loistava tilaisuus, niille jotka kaipaavat yksityisyyttä ja rauhaa. Tarjolla on myös vuokrattavana mökki+saari paketteja, joissa hintaan kuuluvat vene sekä kaikki kalastusvarusteet.

Oman saarimökin hinnat vaihtelevat kovasti. Keski-Suomesta saa vaatimattoman saarimökin jo muutamalla satasella, mutta Helsingin edustalla oleva upea saarihuvila maksaakin jo sitten pari tuhatta euroa per viikko.

Katso Lomarenkaan vuokrattavat saarimökit täältä.

Kaavi Piilopirtti ***

Kaavin Piilopirtti sijaitsee Kaavissa 55 kilometrin päässä Kuopiosta. Mökki on kooltaan 68 m2 ja siihen mahtuu 5 henkilöä. Se sijaitsee saarella Vihtajärvellä 60 metrin päässä mantereelta. Mökissä on sähköt, vedet, suihku ja wc ja hintaan kuuluu oma vene.

Hartola Manunsaari *

Tämä mökki on pieni ja kaunis. Se on kooltaan 23 m2 ja sinne mahtuu 4 henkilöä. Mökissä on sähköt ja juomavesi tulee huoltajalta.

Rautalammin Leväsaari ****

73 kilometriä Jyväskylästä 1997 valmistunut hirsimökki, jossa sähköllä toimiva lämmitys sekä varaava takka. Kylmä ja lämmin vesi tulee taloon ja juomavesi haetaan itse. Lapsille sopiva ranta saaren toisella puolella ja laiturin ranta on syvä sorapohjainen. Mökin läheltä löytyy myös golf-kenttä.

Muita vuokrattavana olevia saarimökkejä:

Leave a Comment

Previous post:

Next post: